вівторок, 30 червня 2009 19:12

Аллі Пугачовій подарували острів

Автор: фото з сайту www.trud.ru
  Жити на острові в Тихому океані російська співачка Алла Пугачова зможе до 2044 року
Жити на острові в Тихому океані російська співачка Алла Пугачова зможе до 2044 року

Московський бізнесмен подарував співачці 60-річній Аллі Пугачовій острів на Філіппінах у Тихому океані. Мільйонер свого часу орендував 3 га землі в морі Сулавесі до 2044 року. Тепер там може жити Алла Борисівна.

— Місцевий клімат піде тільки на користь здоров"ю Примадонни, — упевнений бізнесмен. Свого імені він називати не хоче. Проте російська преса пише, що це колишній зять Пугачової, чеченець Руслан Байсаров, який подарував Пугачовій квартиру в Москві у Філіпповському провулку. Він — віце-президент Московської паливної компанії, якій належать більшість російських автозаправок.

На острові не буває тайфунів і тропічних дощів, характерних для Тихого океану.

— Будемо там почуватися, як Адам і Єва на трьох квадратних кілометрах непорочних територій, — жартує Максим Галкін, чоловік співачки.

Кажуть, колишній дружині та своєму синові Денні Руслан Байсаров теж купив окремий острів. А теперішній зять Пугачової американський бізнесмен 36-річний Михайло Земцов у травні подарував Крістіні Орбакайте квартиру в центрі Москви за $2 млн. Житло площею 150 кв. м має 10 кімнат, із них чотири спальні. Усі вікна з видом на Кремль.

Зараз ви читаєте новину «Аллі Пугачовій подарували острів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі