четвер, 12 квітня 2007 20:09

Аллі Карповець дістався велосипед

 

Аллі Олександрівні Карповець із села Рекунівка Новосанжарського району Полтавської області пощастило виграти один із трьох велосипедів розіграшу "Виграй приз — січень".

Свій виграш Алла Олександрівна отримала на ювілей — 25 березня їй виповнилося 50 років. Мешкає із чоловіком у власному цегляному будинку. Донька працює в обласному центрі викладачем англійської та української мови і літератури.

У селі немає ні пошти, ні магазину. Інколи приїздить машина і привозить хліб, але частіше доводиться випікати його самим. По продукти люди їздять велосипедами в сусіднє село за 5 км. Живуть із продажу молока та картоплі.

З "Газетою по-українськи" Алла Олександрівна ознайомилась у Полтаві, коли гостювала у доньки. Приїхавши додому, оформила передплату.

Знайти дорогу на Рекунівку виявилося непросто. Як потім з"ясувалося, колись у селі жили два пани — Рекун та Киселів. На честь одного з них село назвали Рекунівкою. Але місцеві жителі частіше кажуть, що живуть у Киселівці. І коли запитуєш, де знаходиться Рекунівка, відповідають: такого села немає.

Зараз ви читаєте новину «Аллі Карповець дістався велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі