пʼятниця, 14 вересня 2012 00:15

"Переписуюся з трьома жінками одночасно. Але в жодну ще не влюбився"

Автор: малюнок: Дмитро Скаженик
 

"Мої батьки померли давно, залишився один брат Микола, — починає листа Марія Мусіївна з міста Славута на Хмельниччині. — Брат дуже забезпечений, живе з дружиною Людмилою, дітей не мають. Люда брата настроїла проти мене, зробила нас чужими людьми. Раніше він мені допомагав, а тепер дзвонить раз на рік, питає, чи поприбирала могили всім родичам. Біда з молодшим сином Володимиром. Він щодня п'є горілку. Женився, має 1,5-річну доньку. Дружина не витримала його п'янок, тому покинула. Він навесні взяв кредит на машину, але весь пропив і на автоматах програв. Тепер кредит і аліменти, 800 гривень, скинув на мене, а сам поїхав у Москву на заробітки. Я його чотири рази кодувала, але нічого не допомагає".

Листи коментує столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 48 років. Заплющує очі, 2 хв. сканує фотографії Марії та Володимира.

— Стосунки з братом стали холодними через родинну сварку. Конфлікт міг спровокувати поділ спадку. Син не кине пити. Кодування не допоможуть. Коли повернеться додому, його треба лікувати у наркодиспансері. Залежність від алкоголю та ігрових автоматів не можна зняти з людини без її бажання. Мені часто привозять речі алкоголіків. Якщо я їх замовлю, а людина продовжуватиме випивати, від привороту вона може втратити вагу, почне випадати волосся.

"Мені пороблено на самотність, — пише 61-річний Григорій Анатолійович із Полтавщини. — 10 років тому розлучився з дружиною і відтоді постійно сам. Пробував знайомитися по оголошеннях у газеті. З однією говорив по телефону, вроді понравилась, пропонував жити разом, а вона не схотіла. Зараз переписуюся з трьома жінками одночасно: 54-річною Ганною з Одещини, 53-річною Танею із Запоріжжя і 50-річною Людою з Черкащини. Але в жодну ще не влюбився. Говорив з однією київською цілителькою Марією. Вона каже, що жінок від мене відштовхує негативна енергетика, яка є в моєму домі. Просить, щоб я вислав їй 1000 гривень, вона мені відробить. Але я вже нікому не вірю".

— Григорієві треба менше вимагати від жінок, — радить Мирослав Іванович. — Чоловік відлякує від себе самовпевненістю. Не бачу на вас ніяких вроків чи вінця самотності. Аби знайти свою половинку, не підтримуйте стосунків одразу з кількома жінками. Розглядайте пропозиції на переїзд. Бачу на вашій долі дорогу.

"Коли син із невісткою розлучилися, внуки почали хворіти, — звертається Аліна Григорівна з Київщини. — Думаю, причина в тому, що діти не просто розлучилися. Їздили в Київ до якогось священика, який їх розвінчав. Я просила не робити цього, але мене ніхто не послухав".

— На дітей міг упасти батьківський гріх. Нема такого поняття, як розвінчання. Великий гріх падає на сім'ю, яка прийшла на такий обряд. Є одне хрещення і одне вінчання. Змінювати віру й відмовлятися від церковного шлюбу — гріх. У деяких церквах священики дозволяють повторний шлюб, якщо хтось із членів подружжя зраджував. Під час другого шлюбу наречена не має права вдягати весільну сукню. Вона повинна бути з покритою головою. У храмі під час другого вінчання не співає хор.

"Я випила уже відро медикаментів, але з кожним днем мені стає все гірше, — розповідає листом 68-річна Галина Олександрівна з Хмельницького. — Тепер не можу навіть хліба собі врізати. Болить у поясниці, печуть ноги, ніби їх хто кип'ятком облив. Обійшла 10 лікарів, і кожен ставить інший діагноз. 40 років прожила з чоловіком, який любив тільки себе, компанії та жінок. Щодня в скандалах. Тепер теж хворіє. Став худий, одні кості, задихається і не має сили".

— Чоловік перехворів на туберкульоз. Йому треба ще раз обстежити дихальні шляхи. Біль у ногах вам передався по жіночій лінії від матері. Ходіть частіше босою по росі, до колін прикладайте листя лопуха й капусти.

"Мені 43 роки, та я незаміжня, — пише Валентина з Рівненщини. — Почала хворіти, стала нервова. У молоді роки від хлопців не було відбою, мала багато друзів. А тепер лишилася сама".

Надсилає фото. Валентина чорнява, у білому брючному костюмі. Біоенергетик сканує знімок долонею.

— Ваше сімейне щастя украла подруга з університету. Вона підпоїла відваром трав вашого нареченого. Хлопець, який хотів вам освідчитися, проти власної волі став її чоловіком.

Зараз ви читаєте новину « "Переписуюся з трьома жінками одночасно. Але в жодну ще не влюбився"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі