четвер, 03 травня 2012 19:47

"У чужій квартирі на чужому дивані я не можу. Давай до завтра почекаєм"

 

Про що говорять у театрах і кінотеатрах Києва

У касі кінотеатру "Київська Русь" квитки на стрічку "Битва титанів 2" купують жінки в довгих норкових шубах. На вигляд обом за 40. Ідуть до гардероба. Дорогою беруть найбільшу порцію поп-корну.

- Аллочко, а ваш син давно женився?

- Минулого року.

- І як вам невісточка?

- Канєшно, не те, що я хотіла. Але вже пізно перебирати.

- Що, не слухається?

- Та прибирати не вміє. Підлогу миє з розводами, суп варить загустий. А Андрій рідесенький любе, то їсть тільки коли я варю.

- А звідки вона?

-З Житомирщини.

Прибирати не вміє. Підлогу миє з розводами, суп варить загустий. А Андрій рідесенький любе, то їсть тільки коли я варю

- Значить, поліщучка. Давно в вашу квартиру в'їхала?

- Нє, Андрійко до неї переїхав. Каті сват квартиру купив.

- А де ж ті поліщуки гроші на квартири беруть?

- Мама з чотирма доцями чорниці й гриби ціле літо збирають, а Валерій Іванович з Москви не вилазить. Я у своїй бібліотеці за чотири жизні на квартиру не назбираю.

Здають шуби в гардероб. Одна з жінок лишається в яскравому червоному береті. Читає афішу фільму "Ржевский против Наполеона".

- Ходили з Петром Івановичем на зйомки "95-го кварталу". Йому Зеленський не подобається, але ради мене пішов. А я Вовочку абажаю. Катя Осадча казала, що він - найбагатший артист в Україні. Тільки за минулий рік заробив 4 мільйони. А красівий який!

- І що ти в ньому знайшла? Маленький, волосатий. Но умний парєнь. Зразу видно, має предприніматєльську жилку.

- А де ти бачила єврея, щоб не вмів гроші заробляти? На Едуарда Феліксовича подивись. Він ще в 1080-х на "Волзі" їздив. І тепер із лексусів не вилазе.

За 10 хв за столиками біля буфету пара стоячи п'є каву. Білява дівчина з фарбованою  в рожевий гривкою гладить хлопця по спині, опускає руку до сідниць.

- Твоя мама сьогодні вдома? Чи на роботу піде?

- Вдома. В неї завтра нічна зміна. Сьогодні в мене ночувати не можна. Мамин Максим прийде.

- До мене тоже не можна. Батьки на дачу тільки в п'ятницю збираються. Може, квартирку знімемо на 2 годинки?

- Нє, в чужій квартирі на чужому дивані я не можу. Давай до завтра почекаєм.

- Добре, тільки презіки не купляй. Мені брат цілу пачку приніс. В нього дівчина в благодійній організації працює. Буде приносити, коли закінчаться.

Перед показом фільму "Той, що пройшов крізь вогонь" у кінотеатрі "Оскар" торговельного центру "Дрім таун" троє чоловіків стоять у черзі за квитками. Їхні дружини відлучилися до жіночої кімнати.

- По Кучмі справу закрили, бо в нього скрізь куми сидять. Врядлі діло Гонгадзе розкриють. Ніхто не знає, чи Пукач ще живий. У нас свідків прибирають, як сніг на Хрещатику.

- Та нє, Пукача не приберуть, але німим і глухим уже зробили.

- Жінка в газеті прочитала, що Юльку до кінця квітня випустять. Ніхто її і Луценка не випустить. Янукович не для того їх посадив, щоб до виборів випускати.

- Давайте не будемо сьогодні про політику. Я вже треті сутки на роботі про Юльку слухаю. Думаю за Костенка голосувати на виборах. За БЮТ не буду.

- Та ти шо? Костенко не пройде. У нього зараз стільки грошей нема.

- Я його бачив ще у вересні. Кажу: Юра, не тратьте час, об'єднайтеся. Україні потрібні сильні голови. Він усміхнувся, руку мені пожав і каже: "Не все так просто, Дмитро Павлович. Україна тепер не та, щоб об'єднуватися". Без ентузіазму говорив. Ще таким розстроєним його не бачив.

Кінотеатр "ОдесаКіно" у торговельному центрі "Україна". На червоних пуфах біля жіночого туалету сідають дві 40-річні дами. Закидають ногу на ногу. Одна обмотала шию червоним шарфом. Друга - в хутряній шапці-перуці.

- Не хочу шапку знімати, бо вчора голову не помила. Вернулася дуже пізно, з мокрою не хотіла лягати спати, а фен тиждень тому згорів.

- Я торік чотири фени й дві плойки поміняла. Ця китайська техніка в руках горить. Так можна і без волос остатися.

- У суботу на весілля до племінниці їздила.

На фаршировані баклажанчики налягали. А вони, мабуть, подгулявші були. Льоня серед ночі за угльом в аптеку бігав

- І як погуляли?

- Та хєрово. Мої всі потравилися. Усе на фаршировані баклажанчики налягали. А вони, мабуть, подгулявші були. Льоня серед ночі за угльом в аптеку бігав.

- А чого вони в піст женилися? Сроки піджимали?

- Та нє. Вся родина була протів тої свадьби. По дєдушці ще 40 днів не пройшло, а вони женитися надумали. Не хотіли до мая почекати.

- Женіх красівий? Багатий?

- Та нє, лошок якийсь. Усі кричать "гірко", а він сільодку доїдає. Худий, морда в прищах. Трохи на Романа Асіного схожий. Потом нєвєсту п'яні хлопці вкрасти хотіли. Та так її виносили, що накладний хвіст і фату відірвали.

У чоловічому туалеті двоє хлопців миють руки.

- Ты говорил - она хорошенькая, а она в талии в два раза шире моей мамы.

- Я ее ночью видел. Она не такая толстая была.

- Только не давай ей мой телефон. Не хочу, чтобы она наяривала. Ты же знаешь, я гладких не люблю.

- Зато грудь больше, чем у твоей Даши.

- Да при чем тут грудь? У нее ноги короткие и талии нету.

У театрі російської драми ім. Лесі Українки в антракті вистави "Браки совершаются на небесах" двоє вусанів беруть по 100 г коньяку.

- Чув, що в Лисковця дружина померла?

- Та ти шо? Давно?

- Минулої неділі на похорон їздив. Інсульт мала. Спочатку мову відняло. Потім наче вичухалась. На Новий рік їх по телефону поздоровляв. Вона привіт передавала.

- А що було на столі?

- Та я на обід не остався. До Колі страшно було підійти. Аж чорний біля труни стояв. Якби моєї Валі не стало, не знаю, що я далі робив би.

- Не кажи дурного. А Колі треба допомогти. Можна в баню його забрати в п'ятницю. Вони з Іванкою з 9-го класу встрічалися. Вона навіть мені тоді подобалася. Помниш, як на весіллі у них тьотя Стася напилася й біля сцени впала? То ше в старому клубі було.

- Да, я ж там із Катею Горобчук познайомився. Поняття не маю, як він далі буде.

- Ти Mazd'у свою продав?

- Поки що зять їздить. Ніхто ту розвалюху не хоче брати.

Зараз ви читаєте новину «"У чужій квартирі на чужому дивані я не можу. Давай до завтра почекаєм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі