четвер, 15 квітня 2010 18:24

"Меладзе подарував сережки з діамантами, а вона носити не хоче"
7

Екс-модель Наталія Окунська з доньками Поліною (на руках) і Марією й синами Андрієм (ліворуч) та Ігорем
5-річний Булат, син телеведучого Мирослава Кувалдіна, був із мамою
Дизайнерка Айна Гасе з 6-річною донькою Богданою
Співак Василь Бондарчук із 1,5-річною донькою Аріаною-Селестою і співачкою Катериною Веласкес. Подружжя живе у цивільному шлюбі
Настя - донька оперної співачки Олени Гребенюк

У столичному ресторані "Панорама" 8 квітня відбулася вечірка "Бебі Бум паті". Своїх дітей погратися з клоунами та покуштувати солодощів привели дизайнерка Айна Гасе, співак Василь Бондарчук, акторка Даша Малахова, телеведучий Максим Неліпа.


Наталія Окунська, екс-дружина депутата-"бютівця" Сергія Власенка, привела доньок   7-річну Марію і Поліну, 2 років. Вони граються з клоуном, повзають по підлозі. А поряд нудяться 16-річний Андрій та 12-літній Ігор - сини Наталії від першого шлюбу з баскетболістом Олександром Окунським.


- Я просила у Сергія позичити 20 тисяч доларів, щоб старший поїхав учитися в американський коледж для баскетболістів. Відмовив, - розповідає Наталія. - Через два роки Андрій закінчить школу. Вирішили, що вчитиметься в Україні - на закордонні університети поки що немає грошей.


Максим Неліпа походжає з вагітною дружиною Тамарою. Їхньому сину Артемові 6 років.


- Ходили вчора на УЗІ, чекаємо на доцю, - розповідає Максим. - Старший синочок уже виріс. Рік тому звільнили няню, бо вже сам собі дає раду. Тепер шукаємо нову для донечки.


Разом з іншими дітьми стрибає і перекидається 5-річна Ніна, донька співачки Євгенії Власової.


- Мріє займатися балетом. Але я немаленького зросту, і тато високий. Вона буде високою дівчинкою, а такі не для балету, - каже Євгенія. - Думаю віддати дочку в школу Каті Серебрянської. Нам її дуже хвалили. Нехай займається художньою гімнастикою.


Із батьком дитини Дмитром Костюком співачка розлучилася 2005-го. Він продюсує групу "ВІА Гра".


- Діма забув про власну доньку, - каже Власова. - Грошей не дає ні на їжу, ні на одяг. У Ніни хресний батько - композитор Костянтин Меладзе. На 5 рочків подарував сережки з діамантами і підвіску, а вона їх носити не хоче. Інколи кажу: "Надінь, доця! Це ж круто!" А їй це нецікаво. Напевно, коли піде в школу і побачить прикраси на інших дівчатах, тоді й сама захоче щось надіти. У Ніни є жених Паша - син моєї куми Тетяни Недєльської.


Доки мати роздає інтерв'ю, Ніна пробирається до столу з фруктами та шоколадним фонтаном. За кілька хвилин біла скатертина, руки та одяг дівчинки коричневі.


1,5-річна Аріана-Селеста, донька Василя Бондарчука і співачки Катерини Веласкес, не хоче гратися. Тягнеться до батька на руки. Василь каже, що вчив дружину сповивати доньку і одягати підгузки.


- Не знаю, звідки цього навчився. Інтуїтивно відчув, що і як маю робити. По кілька разів на ніч вставав, щоб поміняти памперси. Катю будив, коли треба було годувати. При пологах стояв за лікарями, щоб вона мене не бачила. А коли народилася донька, сів під стіною і розплакався. Хочу ще п'ятьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «"Меладзе подарував сережки з діамантами, а вона носити не хоче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі