четвер, 03 березня 2011 14:18

Подарунок для виховательки

До цьогорічного 8 Березня вирішили дарувати нашій виховательці у дитсадку гроші. Це до мене дійшло на останній День учителя. Тоді ми, батьки, подарували їй крем для обличчя і гель для душу. Подумали, що такі речі для жінки необхідні. Ольга Олександрівна взяла пакунок мовчки, не подякувала. За годину виставила його в дитячій роздягальні.

- Я коли його побачила, просто офанатіла від злості. Сказала їй зразу, що вона бестижа і нехтує батьківською увагою, виставляючи нас на посміховисько, - розповідала мені Лєна, мама хлопчика, який ходить в одну групу з моєю донькою. Лєна була зла ще й через те, що вона вибирали ці подарунки і те, що не догодила виховательці. Це неабияк зачепило її самолюбство.

Вихователька начебто забрала той пакунок і через кілька днів сказала вже мені - щоб таких подарунків більше не давали.

- На фіга мені той крем? Помастилася ним і обсипало якимись прищами. А в мене зроду прищів не було. Я його просто викинула. Або той гель для душу. Я взагалі миюся дитячим милом, - казала Ольга Олександрівна, навіть не намагаючись це все якось згладити. - Наступного разу, на 8 Березня, наприклад, краще давайте гроші. А я вже сама розберуся на що їх потратити.

І зробивши паузу, додала:

- А ця Лєна взагалі якась невихована. Обізвала мене такою-сякою, що мені крем не підійшов. Я після того Дня вчителя ще тиждень на таблєтках сиділа. Ну, хай не переживає. На її дитині це ніяк не отразиться. Дитя ні в чому невинне.

Мені також хотілося сказати виховательці, що я про неї думаю. Але промовчала. А раптом мої слова теж "не отразяться" на моїй дитині.

Зараз ви читаєте новину «Подарунок для виховательки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі