пʼятниця, 27 квітня 2012 12:00
Олена Шарговська
Олена Шарговська
Олена Шарговська

Тут машини їздять тротуарами

Іду в середу зі старшою подругою столичним Хрещатиком. Тротуар широкий, але з обох боків забитий припаркованими машинами. Для пішоходів вільна лише смуга посередині, але й там за нами потихеньку рухається сірий Jeep Cherokee. Не сигналить, та коли потік людей рідшає, так само повільно просочується повз нас. Різко смикаю подругу за руку до себе, подалі від авто.

- Я його бачила, - каже вона, - але дякую.

- Та я не вважаю, що ми маємо поступатися йому. А все одно стрьомно.

Андрій отямився у відділенні нейрохірургії

Подруга розповідає, як до них із Німеччини приїжджав родич із 5-річною дочкою, яка народилася вже там. Коли вихопив дівчинку мало не з-під коліс на тротуарі, сказав їй:

- Мишель, это такая страна, здесь машины по тротуарам ездят.

Мала так і не зрозуміла цього. Довелося весь час міцно тримати її за руку.

Мій приятель Андрій Пясецький нещодавно зважився зробити зауваження водієві Lexus'а, що мало не задавив на тротуарі пішоходів. За кермом був репер Ларсон - зять тренера Національної футбольної збірної Олега Блохіна. Він не витримав такого нахабства, вискочив зі свого джипа й побив Пясецького. Затис однією рукою голову й кілька разів ударив. Потім сів у машину й рвонув геть. Андрій отямився у відділенні нейрохірургії, він досі в лікарні.

У коментарях Ларсон не заперечує, що таке вчинив. Раніше казав у інтерв'ю: "Я часто на дорозі б'ю обличчя людям. Хочу навчити, як треба їздити за кермом".

За свої дії він жодного разу не відповів. Бо це така країна.

Зараз ви читаєте новину «Тут машини їздять тротуарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі