пʼятниця, 22 травня 2020 19:40

З'явилося відео з місця розстрілу сімох людей

З'явилося відео з місця розстрілу сімох людей
58-річний орендар ставків із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині розстріляв із рушниці сімох друзів-рибалок. Фото: zt.npu.gov.ua

Поліцейські продовжують огляд місця розстрілу сімох людей під Новоселицею Попільнянського району на Житомирщині.

Попередньо, конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один із них – власник ставка, двоє – відпочивальники. У ході конфлікту підозрюваний вбив двох чоловіків, із якими випивав, потім пішов до іншого будиночку, де перебували ще шестеро гостей. Там від його пострілів загинули п'ятеро осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нормальний дядько": розповіли про підозрюваного у вбивстві сімох людей

Підозрюваного затримали. На місці злочину вилучили його мисливську рушницю та ще 4 одиниці зброї, які належали іншим учасникам конфлікту.

Мотив та всі обставини злочину – встановлюють.

Стрілянина сталася 22 травня, близько 1:00, біля приватних ставків. У поліції Житомирщини не виключають, що причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео з місця розстрілу сімох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі