вівторок, 31 жовтня 2017 09:20

З'явилася нова інформація про вбивство Окуєвої

З'явилася нова інформація про вбивство Окуєвої
Фото: Володимир Медушівський/Facebook

Імовірні вбивці Аміни Окуєвої тікали з місця злочину через село Малютянка, що неподалік Глевахи.

Про це розповіли місцеві жителі, пишуть "Вести".

"У районі переїзду було багато поліції, але дорога не перекрита. Я проїжджала там. Автомобіль ніхто не зупиняв і не обшукував, хоча в новинах кажуть зовсім інше.

Тут неподалік будинок чи то колишнього судді, чи то прокурора Голосіївського району Києва, у нього все по периметру камерами напхане", - розповіла місцева мешканка Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вирок системі" - реакція соцмереж на вбивство Окуєвої

Близько 20:00 на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли з кущів автомобіль, у якому були Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Жінка загинула.

1 червня на подружжя вже вчиняли напад. Петербурзький чеченець Артур Курмакаєв на прізвисько Дінго, який назвався журналістом французької газети Le Monde, стріляв у Осмаєва. Тоді Окуєвій вдалося вихопити пістолет і поранити нападника. Курмакаєва називають особистим кілером Рамзана Кадирова.

У 2012 році Осмаєва звинуватили в підготовці замаху на Володимира Путіна. У 2014-му Осмаєв очолював добровольчий батальйон імені ічкерійського президента Джохара Дудаєва, який воював в Донбасі. Окуева брала участь в бойових дій разом із ним.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася нова інформація про вбивство Окуєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі