четвер, 14 лютого 2019 18:07

З'ясувалося, де переховується ще один фігурант справи Гандзюк

З'ясувалося, де переховується ще один фігурант справи Гандзюк
Причетний до вбивства Катерини Гандзюк Олексій Левін сховався від правоохоронних органів у Домініканській Республіці. Фото - Страна

Причетний до вбивства Катерини Гандзюк Олексій Левін сховався від правоохоронних органів у Домініканській Республіці. За даними правоохоронців, утікач переховується у чоловіка на ім'я Денис Пащенко.

Така інформація зазначена в протоколі допиту одного зі свідків у справі. Про це заявила прокурор Вікторія Коваль під час засідання в Шевченківському райсуді Києва щодо обрання запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, передає "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати Мангера заявили про стеження

Раніше Левін вже звинувачувався в організації вбивств і розбійних нападів на водіїв на Херсонщині. Чоловіка було засуджено до 15 років ув'язнення. Коли влітку минулого року поліцейські запідозрили його в убивстві Гандзюк, він зник. У січні СБУ оголосила його в розшук.

Головним організатором справи про вбивство Гандзюк є Мангер, який не визнає своєї провини і стверджує, що все було організовано генералом Служби безпеки України Данилом Доценком. Також він заявив, що з Левіном спілкувався "як із помічником депутата".

Зараз ви читаєте новину «З'ясувалося, де переховується ще один фігурант справи Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі