пʼятниця, 25 березня 2022 00:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Звільнили рятувальників та водіїв, яких окупанти полонили в Мангуші

Звільнили рятувальників та водіїв, яких окупанти полонили в Мангуші
Полонених тримали в заручниках два дні. Фото: Укрзалізниця

У Мангуші звільнили 11 водіїв автобусів та чотирьох представників ДСНС, яких взяли у полон російські військові.

Окупанти тримали їх в заручниках від 22 березня. Усіх полонених вдалося повернути, повідомляє глава Мінрегінтеграції Ірина Верещук у відеозверненні.

"Нам вдалося домогтися звільнення усіх рятівників та водіїв ДСНС, які були захоплені у місті Мангуш два дні тому", - зазначила Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від російських загарбників звільнили село на Запоріжжі

Вони проводили евакуацію мирного населення з Маріуполя. Наразі рятувальники та водії вже приєдналися до колони на вʼїзді у місті Бердянськ.

"Я отримую чимало повідомлень від людей, яким вдалося врятуватись з полону окупантів. Вони повідомляють про масові випадки застосування тортур до полонених", – повідомила міністерка.

24 березня усі сім гуманітарних коридорів спрацювали. Змогли врятувати 3343 людини з міст і сіл, де ведуться бої. З Маріуполя до Запоріжжя власним транспортом виїхали 2 717 людей.

У Василькові на Київщині під обстріл окупантів потрапив евакуаційний поїзд, який прямував із Києва в Івано-Франківськ. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Звільнили рятувальників та водіїв, яких окупанти полонили в Мангуші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі