субота, 30 грудня 2017 20:41

Звільнений хлопчик розповів про чоловіка, який тримав їх в заручниках

Звільнений хлопчик розповів про чоловіка, який тримав їх в заручниках
Звільнений хлопчик Андрій. Фото УП

Один із звільнених із харківського відділення "Укрпошти" Андрій Ремига розповів про зловмисника, який погрожував застосувати вибухівку.

Про це хлопчик повідомив кореспонденту "Українська правда".

Як він говорить, правопорушник десь о 15.00 повідомив, що скоро всіх заручників потрошку випустить. Хлопчика з матір'ю і ще трьох людей відпустили.

"Він весь час пропонував каву, чай. Він начепив на себе вибухівку і говорив, якщо поліцейські не будуть його слухаться, то він зірве її. Вибухівка була у двох пляшках, у неї поклали щось і там горіло синім", - каже Андрій.

"Він хотів, щоб виконували його накази. Казав, щоб його знімали і скрізь показували. Він старий такий, ще каже, що в нього рак мозку", - додає хлопчик.

Хлопчик каже, що їх було семеро, зараз там лишився один заручник.

Слідчими ГУНП в Харківській області розпочато досудове розслідування за статтею "захоплення заручників". Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. 30 грудня о 15.00 він захопив заручників у відділенні "Укрпошти" в Харкові. На місці інциденту працюють патрульні, СБУ, "КОРД".

Зараз ви читаєте новину «Звільнений хлопчик розповів про чоловіка, який тримав їх в заручниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі