неділя, 24 березня 2024 07:20

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдарили по чотирьох пунктах управління росіян - ранкове зведення Генштабу

ЗСУ вдарили по чотирьох пунктах управління росіян - ранкове зведення Генштабу
Сили оборони України завдали ударів по техніці та особовому складу російських окупантів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулої доби підрозділи ракетних військ Сил оборони України завдали ураження по району зосередження особового складу, чотирьох пунктах управління, двох засобах протиповітряної оборони, артилерійському засобу, станції РЕБ і радіолокаційній станції російських окупаційних військ.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Українська авіація завдала ударів по 10 районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки і складу окупантів.

"Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення", - повідомив Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща підняла у небо військову авіацію

Протягом минулої доби відбулося 75 бойових зіткнень.

Ворог завдав 14 ракетних і 106 авіаційних ударів, здійснив 99 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільних.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили вісім атак росіян у районах Білогорівки Луганської області і Тернів, Ямполівки, Роздолівки, Веселого, Спірного на Донеччині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку відбили 15 атак ворога у районах Кліщіївки, Богданівки, Іванівського Донецької області.

Авдіївський: відбили 13 атак ворога у районах Бердичів, Тоненького, Первомайського, Яснобродівки і Невельського на Донеччині.

На Оріхівському напрямку ворог чотири рази, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників у районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку росіяни провалили дві атаки позицій наших військ у районі Кринків Херсонської області.

"Підтримуйте Збройні сили. Переможемо разом. Слава Україні", - звертається Генштаб.

Зранку Повітряні сили Збройних сил України повідомили про 14 бортів російських бомбардувальників Ту-95МС. Зафіксували пуски крилатих ракет із цих літаків.

Протиповітряна оборона над Києвом і в районі столиці знищила приблизно десяток ворожих ракет.

У Львівській області працювала протиповітряна оборона. Мер Львові Андрій Садовий повідомляв, що на область летіло близько 20 російських ракет і сім безпілотників Shahed.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдарили по чотирьох пунктах управління росіян - ранкове зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі