понеділок, 08 серпня 2022 08:24

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдарили по Антонівському й Каховському мостах – Гуменюк

ЗСУ вдарили по Антонівському й Каховському мостах – Гуменюк
Антонівський міст має важливе стратегічне значення для Росії. По ньому йде постачання озброєння, а у разі контрнаступу України російські війська можуть по ньому відступити. Фото: ТАСС

Вночі українські військові "відпрацювали вогневий контроль".

Є результати й влучання по Антонівському й Каховському мостах. Про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб на цьому напрямку. Він має важливі результати влучання як по Антонівському, так і по Каховському мостах", – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотню росіян відправили на "концерт Кобзона": результати гарячої ночі в Мелітополі

Також на півдні українські військові знищили кілька ворожих баз з боєприпасами.

"Уточнюємо, які саме з результатів наші. Оскільки ми розуміємо, що рух спротиву на окупованих територіях потужний", – додала Гуменюк.

У тимчасово окупованому Херсоні в неділю, 7 серпня, пролунали вибухи. Їх було чути поблизу Антонівського мосту, де згодом спалахнула пожежа. Мешканці Херсона публікують імовірне фото пожежі на мосту, який намагались відремонтувати російські окупанти.

Крім того, вибухи пролунали вчора у Новій Каховці, Скадовську, Чорнобаївці й Олешках. У Чаплинці Херсонської області Збройні сили України відпрацювали по ворожих складах.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдарили по Антонівському й Каховському мостах – Гуменюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі