середа, 17 серпня 2022 11:59

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ приземлили ворожого "Алігатора" та три безпілотники

На Донецькому та Запорізькому напрямку зенітники Повітряних сил ЗСУ приземлили ворожий вертоліт Ка-52 та два безпілотники.

Також протягом доби, 16 серпня, на кількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних сил ЗСУ завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ, повідомили в Командуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали десантника, який з "Ігли" знищив ворожий "Алігатор"

"Під прикриттям винищувальної авіації, штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші та скупченню живої сили й техніки противника", - сказано в повідомленні.

Автор: t.me/kpszsu
  Повітряні сили ЗСУ приземлили ворожий вертодіт та три безпілотники
Повітряні сили ЗСУ приземлили ворожий вертодіт та три безпілотники

Ка-52 "Алігатор" – російський бойовий вертоліт, командирська машина армійської авіації. Здійснює розвідку місцевості, цілевказівки й координацію дій групи бойових вертольотів. Машина здатна вражати броньовану й неброньовану техніку, живу силу й повітряні цілі на полі бою. Вартість одиниці – $16,1 млн.

Вертоліт Ка-52 російських окупантів Повітряні сили України знищили 15 серпня близько 8:00 на Донеччині. Це вже третій Ка-52 ворога, приземлений силами оборони за дві доби.

Минулого тижня боєць Національної гвардії України ракетою з ПЗРК "Ігла" знищив російський літак-штурмовик Су-25.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ приземлили ворожого "Алігатора" та три безпілотники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі