четвер, 03 листопада 2022 04:58

ЗСУ на півдні влаштували погром логістиці окупантів: скільки складів з боєприпасами спалено

ЗСУ на півдні влаштували погром логістиці окупантів: скільки складів з боєприпасами спалено
По позиціях окупантів було завдано близько 150 ракетних і артилерійських ударів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу на південному напрямку Збройні Сили України знищили чотири склади окупантів, на яких знаходилися боєприпаси. Також спалено шість залізничних цистерн з паливно-мастильними запасами.

Підрозділи ракетних військ і артилерії на півдні виконали близько 150 вогневих завдань по противнику, повідомляє Оперативне командування "Південь".

Підтверджені втрати особового складу окупантів склали вісім одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітик пояснив, чому окупанти перевозять артилерію на лівий берег Дніпра

Також знищено два танки, РСЗВ "Град", інженерна машина розгородження ІМР-1, дев'ять одиниць іншої автомобільної та броньованої техніки. Пошкоджено танк, п'ять одиниць автобронетехніки, РСЗВ та буксирувану гаубицю Д-20.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 2 листопада становлять понад 73 270 осіб. У "полку двохсотих" додалося близько 800 росіян.

21 вересня російське Міноборони вперше за довгий час озвучило свої втрати в Україні після початку повномасштабної війни. За словами глави відомства Сергія Шойгу, вони складають близько 6 тис.військових. Водночас Шойгу нафантазував, що Україна у війні втратила понад 100 тис.осіб убитими та пораненими.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на півдні влаштували погром логістиці окупантів: скільки складів з боєприпасами спалено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі