четвер, 10 березня 2022 18:38

ЗСУ на двох напрямках вибили росіян на невигідні позиції

Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках.

Протягом дня захисники України на Поліському та Волинському напрямках змусили противника відійти на невигідні для нього рубежі. На Сіверському напрямку звільнили населений пункт Бакланова Муравійка, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"Російських окупантів зупинено на всіх напрямках, противник несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці. Загарбники зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації та пропаганди по всіх наявних інформканалах. За допомогою кіберпідрозділів та федеральних ЗМІ ворог активно поширює дезінформацію щодо діяльності вищого воєнно-політичного керівництва України, створює та розповсюджує фейки про прийняття керівництвом нашої держави умов РФ, заклики до припинення вогню та складання зброї українськими військовими", - йдеться у повідомленні.

Автор: ЗСУ
  ЗСУ розбили росіян у двох напрямках
ЗСУ розбили росіян у двох напрямках
Автор: ЗСУ
  ЗСУ розбили росіян у двох напрямках
ЗСУ розбили росіян у двох напрямках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будьте ви прокляті, нацисти" - Кучма до Росії

У Генштабі додають, що серед військовослужбовців ширяться чутки про неспроможність міністерства оборони РФ виплачувати грошове забезпечення через дії санкцій. Це в свою чергу деморалізує особовий склад окупаційних підрозділів. В районі населеного пункту Шестовиця Чернігівської області окупанти шукають спосіб здатися в полон.

Автор: ЗСУ
  ЗСУ розбили росіян у двох напрямках
ЗСУ розбили росіян у двох напрямках

Збройні сили Українии розбили російських окупантів, які атакували напрямок Броварів. "Вчорашній бій на напрямку Бровари завершився повним розгромом підрозділу російських військ. Наші сили оборони надійно захищають столицю. Ми будемо "кошмарити" противника, давити його ж технікою і зброєю, не дамо спокою ні вдень, ні вночі. Все буде Україна!", - написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на двох напрямках вибили росіян на невигідні позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі