вівторок, 11 жовтня 2022 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "мінуснули" купу росіян на півдні: подробиці

ЗСУ "мінуснули" купу росіян на півдні: подробиці
ЗСУ завдали значних втрат росіянам на Херсонщині та Запоріжжі. Фото: Генштаб ЗСУ

За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ і Первомайське.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook. Підтверджено ураження району зосередження живої сили й військової техніки противника в Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни звели понтонні мости на Херсонщині: фото

"За наявною інформацією, знищено до 100 окупантів і близько 30 одиниць озброєння та військової техніки", – ідеться в повідомленні.

У Запорізькій області Сили оборони за попередні дні уразили зенітний ракетний комплекс С-300, до 10 одиниць військової техніки й близько 60 військовослужбовців російських окупаційних військ.

Мобілізація та перекидання противником резервів не дають можливості здолати супротив захисників і захисниць нашої країни.

Тим часом у Росії тривають бунти серед мобілізованих.

"На одному з навчальних полігонів східного військового округу через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та брак нормальних умов для проживання понад 100 мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування і залишати казарму", – додали в Генштабі.

Збройні сили України продовжують успішний контрнаступ на Херсонщині.

Вони відтіснили російських окупантів на позиції, які ворог облаштовував раніше. Про це повідомила керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "мінуснули" купу росіян на півдні: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі