четвер, 02 серпня 2018 08:15

Зробили гучну заяву щодо нападників на активістку Гандзюк

Зробили гучну заяву щодо нападників на активістку Гандзюк
До нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк можуть бути причетні працівники місцевої поліції. Фото -facebook.com/uakateryna

До нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк можуть бути причетні працівники місцевої поліції. Про це заявила голова Центру інформації про права людини Тетяна Печончик.

"Справді, є такі випадки, коли поліція не те, що не розслідує, але ще й дуже часто стоїть за тими, хто нападав… З приводу Катерини Гандзюк і вчорашнього нападу на неї, там теж може бути такий мотив, оскільки вона активно критикувала корупцію у місцевій поліції і, власне, це теж може бути одним із мотивів нападу на неї. Це відразу породжує сумніви, що розслідування буде справедливим, всестороннім та ефективним", — сказала Печончик, передає "Громадське".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потерпілу від кислоти чиновницю виписали з лікарні

Доказом того, на думку Печончик, є те, що поліція за два дні двічі змінювала кваліфікацію справи.

На Катерину Гандзюк напав невідомий вранці 31 липня, коли вона вийшла з під'їзду. Плеснув жінці в обличчя невідому речовину та втік. Пізніше експерти з'ясували, активістку облили сірчаною кислотою. Жінка отримала 30 % опіків тіла.

Зараз ви читаєте новину «Зробили гучну заяву щодо нападників на активістку Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі