неділя, 15 червня 2014 01:03

Знищено більше 50 бойовиків в районі Краматорська - Селезньов

Знищено більше 50 бойовиків в районі Краматорська - Селезньов

Понад 50 представників незаконних збройних формувань знищені в результаті авіаудару по їх позиціях в районі Краматорськ - Дружківка, повідомив керівник групи інформування з АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, 14 червня, в результаті удару, нанесеного авіацією АТО по позиціях бойовиків у районі Краматорськ - Дружківка, знищено понад 50 бойовиків, ще близько 150 отримали поранення. За повідомленням джерел, серед загиблих ідентифіковані в основному особи не слов'янської національності. Ефективними діями авіації АТО в цьому ж районі знищено склад боєприпасів бойовиків", - написав В.селезньов в суботу ввечері.

За інформація В.Селезнева, очевидці протягом трьох годин спостерігали вибухи в точці нанесення авіаудару.

"Керівництво АТО в черговий раз звертається до мирних жителів з проханням ні в якому разі не знаходиться поруч з базами бойовиків, на їх блок постах, у бойових порядках бандитів. З бойовиками розмова коротка - повне знищення", - додав спікер штабу АТО.

Зараз ви читаєте новину «Знищено більше 50 бойовиків в районі Краматорська - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі