неділя, 10 березня 2024 07:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено 35 ворожих дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної атаки РФ

У ніч на 10 березня російські загарбники вдарили чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині та Донеччині.

Ворог також випустив 39 ударних БпЛА типу Shahed із районів мису Чауда в тимчасово окупованому Криму та Приморсько-Ахтарська в РФ. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Вночі проти 10 березня знищено 35 ворожих дронів
Вночі проти 10 березня знищено 35 ворожих дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія змінила тактику атак на Харків - Терехов

У результаті бойової роботи української ППО знищено 35 ворожих дронів у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

"Більшість цілей знищено силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, засоби РЕБ", - йдеться у повідомленні.

Попередньої ночі ворог випустив по Україні 15 безпілотників. Українські військові знищили 12 російських дронів у межах Дніпропетровської, Донецької та Полтавської областей.

Зокрема, над Криворізьким районом Дніпропетровщини українські захисники збили п'ять російських дронів. Однак, там було зафіксовано й влучання по промисловому підприємству. На місці ворожого удару виникла пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Знищено 35 ворожих дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної атаки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі