пʼятниця, 13 серпня 2021 11:43

Зник у домашніх капцях: 14-річний пішов винести сміття й не повернувся

Зник у домашніх капцях: 14-річний пішов винести сміття й не повернувся
На Рівненщині розшукують 14-річного Дениса Дериша. Він пішов викинути сміття і зник. Фото: rv.npu.gov.ua

На Рівненщині розшукують 14-річного Дениса Дериша.

Хлопець 12 серпня близько 20:30 вийшов з квартири викинути сміття й не повернувся, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Сьогодні, 13 серпня, о 1:00 надійшло повідомлення від жінки, що її син пішов викинути сміття ввечері й не повернувся. Родичі намагались розшукати його самостійно, однак згодом звернулися по допомогу до поліції", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поліцейські збилися з ніг. А він просто хотів погуляти": чому діти тікають з дому і що робити

Хлопець був одягнений у футболку блакитного кольору, помаранчеві шорти, сині шльопанці Adidas. Носить окуляри, телефону при собі не мав.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про місце перебування зниклого, просять повідомити до поліції за номером телефону: 0(96) 796 02 76 або на спецлінію 102.

На Тернопільщині рідні та поліція розшукують 22-річного Олександра Каленика із села Великі Загайці. Він наприкінці квітня повернувся із заробітків у Польщі. Зайшов додому й одразу поїхав. Сказав, що до дівчини в Луцьк. Востаннє виходив на зв'язок 9 червня – подзвонив до хрещеної. З того часу зв'язок із ним відсутній.

Зараз ви читаєте новину «Зник у домашніх капцях: 14-річний пішов винести сміття й не повернувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі