четвер, 09 листопада 2017 17:31

Знайшли жінку, яка зникла разом з 4-річною онукою

Знайшли жінку, яка зникла разом з 4-річною онукою
4-річну Софію Соколову бабуся вивезла до сусідньої області. Фото - поліція

У Каховці на Херсонщині знайшли 54-річну Людмилу Соколову, яка зникла разом із онукою Софією, 4 роки.

Жінка з дитиною приїхала до Каховки з Миколаєва. Жили там від суботи, 4 листопада. До поліції подзвонили власники квартири, яку Людмила Соколова орендувала. Про це йшлося в ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвалась двоюрідною бабою: із садка намагалися вкрасти дитину

Дівчинку уже везуть додому правоохоронці. Чому Людмила Соколова поїхала в сусідню область - родичі не знають. Кажуть, конфліктів у родині ніколи не було. Не могли тільки дійти згоди з приводу хрещення дитини.

"Ми ходимо до церкви Київського патріархату, а мама - до Московського. Вважала наш вибір неправильним", - каже мама Софії.

Про Людмилу Соколову також відомо, що деякий час вона жила в монастирі. А 12 років тому у неї був нервовий зрив. Вона перебуває на обліку. Проте завжди поводила себе адекватно.

4-річну Софію Соколову розшукували правоохоронці. Вона зникла разом зі своєю бабою 54-річною Людмилою Соколовою. Батьки віддали дівчину бабі на вихідні ще 4 листопада. Прийшли забирати у понеділок, але двері ніхто не відчинив. Вдома нікого не було. На всі дзвінки Людмила Соколова не відповідала.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли жінку, яка зникла разом з 4-річною онукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі