четвер, 26 квітня 2018 10:47

Знайшли викрадену з тисячею телевізорів фуру

Знайшли викрадену з тисячею телевізорів фуру
Затримали зловмисників, які викрали фуру з тисячею телевізорів. Фото: скріншот

На Сумщині затримали зловмисників, які викрали фуру з тисячею телевізорів. Їхня вартість сягає 5 млн грн.

Крадіжка сталася перед Новим роком. Вантажівка з технікою прямувала з Росії до Києва. Після перетину державного кордону безслідно зникла. Правоохоронці шукали її чотири місяці. Знайшли у гаражі, неподалік міста Глухова, йдеться в сюжеті ТСН.

Також затримали чотирьох підозрюваних. Майже всі телевізори вони встигли розпродати. Як з'ясували, злочин планували майже за голлівудським сценарієм.

"Заздалегідь були розроблені ролі злочинців. Один зі співучасників за підробленими документами, які підробили самі учасники групи, працевлаштувався на транспортну фірму. Так група отримала тимчасовий доступ до вантажівок, в яких перебували матеріальні цінності", - сказав заступник керівника Сумської обласної поліції Олег Григоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівка збила велосипедистку і впала в річку

Вантажівка, яка рухалася з Одеської області в Івано-Франківськ, встановила антирекорд із перевантаження. При нормі 40 т повна маса вантажівки становила 202 т.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли викрадену з тисячею телевізорів фуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі