четвер, 25 червня 2020 16:16

Знайшли мертвими 11-річних подруг

Знайшли мертвими 11-річних подруг
У ставку поблизу села Першотравневе Запорізької області потонули дві 11-річні подруги. Фото: t.me/dsns_telegram

25 червня о 13:07 у ставку поблизу села Першотравневе Розівського району Запорізької області потонули дві 11-річні дівчини.

Подруги без дозволу батьків поїхали на велосипедах до місцевої водойми, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік випадково скинув сина з катамарана й загинув, рятуючи його

"Речі на березі виявив місцевий житель, почав шукати у воді дітей і дістав тіло однієї з дівчат на поверхню. Рятувальники, які прибули на місце події, допомогли місцевим жителям витягнути на берег тіло другої дитини", - сказано в повідомленні.

Обставини трагедії встановлюють. Тіла дівчат передали працівникам поліції для проведення судмедекспертизи. Ведеться слідство.

У селі Вітковичі Рівненської області разом потонули 19-річний Володимир і його подруга Вікторія, 15 років. Трагедія сталася на ставку за селом. Дівчина відпросилася в матері, обіцяла у воду не йти, оскільки плавати вона не вміє. Не вмів плавати і Володимир. Чому обидва опинилися у воді, як все було - ніхто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли мертвими 11-річних подруг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі