вівторок, 24 березня 2015 15:47

ЗМІ показали могилу сина Януковича і поспілкувались з братом
6

Фото: kp.ua

Похорон Віктора Януковича-молодшого на Севастопольському цвинтарі 23 березня хотіли провести таємно.

Про це пише "Комсомольская правда в Украине"

Тому охорона нікого не пропускала на територію, де проводив церемонію прощання настоятель Свято-Нікольського храму отець Георгій. Як розповіли "КП" співробітники кладовища, приїжджав екс-президент Віктор Янукович, його дружина Людмила, дружина покійного Ольга з 5-річним сином Іллею.

Близько полудня 24 березня на місце прибув броньований мікроавтобус "Шевроле" з якого вийшли кілька сек'юріті а слідом, вся в чорному, Людмила Янукович і старший син екс-президента Олександр. Разом з отцем Георгієм вони попрямували до могили.

"Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз. Крім того, на півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Щодо мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москву", - розповів Олександр Янукович.

"Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник. Знаєте, я хочу поставити в Криму ще й пам'ятник співробітникам "Беркуту". Раніше думав такий меморіал буде в Донецьку, але там зараз війна - поставлю на півострові", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ показали могилу сина Януковича і поспілкувались з братом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі