вівторок, 16 жовтня 2012 15:00

Змагання з армрестлінгу у Криму переросло у криваву бійню: одного з учасників вбили табуреткою

Змагання з армрестлінгу у Криму переросло у криваву бійню: одного з учасників вбили табуреткою
Розлючений гість довів власну перевагу ще раз. Фото: serpeika.com

До міліції Джанкоя зателефонувала жителька одного із сіл району. У сльозах вона розповіла, що повернулася додому з нічної зміни та знайшла свого 46-річного чоловіка вбитим.

Слідчо-оперативна група виїхала до місця та підтвердила факт скоєння злочину. На обличчі жертви експерти нарахували кілька рубаних ран. Смерть загиблого, швидше за все, настала внаслідок тяжкої черепно-мозкової травми.

Вбивство було розкрите впродовж кількох годин. У кімнаті оперативники звернули увагу на характерні сліди нічного застілля. Доволі швидко вдалося встановити особу того, з ким загиблий напередодні перехиляв чарку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеситка перерізала горло 2-річній сусідці

Співпляшником вбитого виявився його 46-річний односелець. Міліціонери приїхали до нього та знайшли у хаті підозрюваного необхідні речові докази, а саме закривавлені речі та взуття.

Чоловік зрозумів, що відпиратися немає сенсу та все розповів слідчим. З'ясувалося, що під час пиятики приятелі вирішили помірятися силою на руках. Переміг гість, за що одразу ж отримав від хазяїна добрячу порцію образ та матюків.

Розлючений гість довів власну перевагу ще раз, але тепер вже за допомогою табурета. Приз за перемогу в цьому "змаганні" складатиме від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Змагання з армрестлінгу у Криму переросло у криваву бійню: одного з учасників вбили табуреткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі