середа, 19 червня 2019 23:25

Злочин приховували: повідомили шокуючу деталь про вбивство Дарини Лук'яненко

Злочин приховували: повідомили шокуючу деталь  про вбивство Дарини Лук'яненко
Дарину Лук'яненко з Іванівки на Одещині знайшли мертвою через тиждень після зникнення. У її вбивстві підозрюють місцевого 22-річного жителя. Фото - od.npu.gov.ua

Про убивство 11-річної Дарини Лук'яненко знали інші люди у селищі. Але інформацію про злочин приховували. Про це повідомив радник начальника обласної поліції Руслан Форостяк.

"Мене дивує не тварина, що здійснила страшний вчинок. Мене дивують ті, хто весь цей час знав та приховував. Мені цікаво, як вони з цим збирались жити ? Як вони збирались з цим жити а одному селі?", - сказав Форостяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі" - розповіли про вбиту Дарину Лук'яненко

Проте не уточнив, хто саме знав про злочин: рідні підозрюваного, чи сусідка, яка вказала на нього.

Дарину Лук'яненко знайшли ввечері 19 червня на території приватного будинку. Саме біля цього двору у неї вимкнувся телефон, у цьому ж районі губили слід собаки. Дівчинку шукали тиждень. Вона зникла дорогою до школи, де мала із колективом репетирувати танцювальний номер. Чи була дівчинка зґвалтована та від чого померла – встановить експертиза. У перші дні пошуків сусідка підозрюваного вказала, що саме він чув крик дівчинки. Пошуковці підозрюють, що вона могла знати про злочин із самого початку.

Зараз ви читаєте новину «Злочин приховували: повідомили шокуючу деталь про вбивство Дарини Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі