вівторок, 14 січня 2020 16:23

Зламані ноги та шок: дитину в лікарні привалило дверима

Зламані ноги та шок: дитину в лікарні привалило дверима
У столичній дитячій поліклініці на 4-річного хлопчика впали троє металевих дверей. Фото: Facebook/Олександр Суворов

13 січня у столичній дитячій поліклініці №2 на 4-річного хлопчика впали троє металевих дверей.

Дитина отримала переломи тазостегнових суглобів та шок, розповів у Facebook родич хлопчика Олександр Суворов.

"Мама привела в поліклініку трьох маленьких дітей із вітрянкою. Поки в реєстратурі отримувала талон до лікаря – малий ненароком зачепив важкі металеві двері, які стояли сперті на стіну. В результаті троє металевих дверей привалили дитину. Напередодні тут проводили ремонтні роботи, але ніякої загороджувальної стрічки не було", – сказано в повідомленні.

Поряд стояли чоловіки, які підняли важкі двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка впала в кому після поїздки у маршрутці

"Швидка допомога їхала 20 хв., і весь цей час дитина в шоковому стані лежала на підлозі. І поряд із нею лежала мама, яка хоч якось намагалася допомогти сину. Весь медичний персонал боявся брати відповідальність, тому всі чекали на "швидку", – додав чоловік.

"У мене досі перед очима та жахлива картина. Зайшла в поліклініку за направленням. Бачу, як піднімають двері, і чути жахливий крик матері і малюка. Відразу викликала "швидку". Бачу крихітку і зламані ніжки", – розповіла свідок Тетяна Репетун.

Хлопчика госпіталізували в дитячу лікарню №1. Він потребує операції, але через вітрянку її відклали.

В Умані на Черкащині вітрина магазину мало не вбила жінку з дитиною. Надзвичайна подія сталася на виході з магазину АТБ по вул. Тищика.

Зараз ви читаєте новину «Зламані ноги та шок: дитину в лікарні привалило дверима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі