неділя, 07 січня 2018 23:51

Живодер познущався із собаки на очах дітей

Живодер познущався із собаки на очах дітей
Зловмисника розшукують. Дітям, які стали свідками події, потрібна допомога психолога

В одному із приватних секторів у Запоріжжі чоловік жорстоко убив сусідську собаку. Інцидент стався на очах двох дітей.

Про це повідомила зоозахисниця Олеся Кулик на своїй сторінці Facebook.

Подія сталась на вулиці Шушенська увечері 5 січня. На цій вулиці орендували будинок чоловік із племінником. Вони заробляли на життя збором металолому.

"До них в гості прийшов бомж, який зазвичай проживає у виритих норах металокопачів. По сусідству живе багатодітна сім'я. Старший хлопець (15 років) був неподалік, коли той бомж на його очах став точити ніж і погрожувати, що ніж призначений для собаки, яка бігла поряд. Дитина подумала, що це жарт такий, раптом почув пронизливий крик. Підліток утік в дім, де став кричати. До нього прийшла молодша сестра, яка побачила також закривавлену собаку. Діти покликали матір," - повідомляє Олеся Кулик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток пожбурив кошеня на дорогу

На місце події прибули правоохоронці, які надали оцінку тому, що сталось. Діти наразі потребують психологічної допомоги. Ними займаються волонтери.

Зловмисника розшукують.

Раніше у Слов'янську стався подібний інцидент. Чоловік прив'язав до машини та протягнув на великій швидкості вулицею собаку. Свідками події стали діти.

Зараз ви читаєте новину «Живодер познущався із собаки на очах дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі