понеділок, 19 серпня 2019 21:13

Зіткнення Range Rover і Tesla у центрі Києва: з'явилося відео моменту аварії

Зіткнення Range Rover і Tesla у центрі Києва: з'явилося відео моменту аварії
На перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого в Києві зіткнулися Tesla і Range Rover, від чого останній відкинуло в пішоходів. Фото - facebook.com/dtp.kiev.ua

У мережі з'явилося відео моменту ДТП, яка сталася на перехресті вулиць Саксаганського і Льва Толстого в Києві.

На кадрах видно, що Range Rover намагався проїхати перехрестя на червоний сигнал світлофора. У цей момент в нього врізалася Tesla, що перетинала проспект на зелений сигнал. В результаті зіткнення Range Rover збив людей на пішохідному переході, після чого врізався в автомобілі, які стояли на зустрічній смузі. Також вдалося встановити, водій позашляховика Range Rover дійсно знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у центрі Києва: кількість потерпілих зросла

У результаті ДТП серйозно постраждали двоє чоловіків, що потрапили під колеса позашляховика. У одного з них сьогодні день народження, повідомляє Dtp.kiev.ua.

Винуватець аварії намагався сховатися в розташованому поблизу відділенні "Нової пошти", але його встигли повернути на місце аварії.

Також повідомляється, що на місце надзвичайної події прибув особистий лікар водія позашляховика і заявив, що його підопічний перебуває в дуже важкому стані, що вимагає госпіталізації. Чи відвезли винуватця ДТП до лікарні, поки невідомо.

Аварія трапилася 19 серпня на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого в Києві. Близько 18.05 там зіткнулися Tesla і Range Rover, від чого останній відкинуло в пішоходів.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення Range Rover і Tesla у центрі Києва: з'явилося відео моменту аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі