понеділок, 16 вересня 2019 17:30

Зіткнення автобусів на Одещині: розповіли про стан потерпілих

Зіткнення автобусів на Одещині: розповіли про стан потерпілих
У селі Шабо на Одещині зіткнулося дві маршрутки з пасажирами. Постраждали 23 людини. Фото - od.npu.gov.ua

Потерпілих від зіткнення двох маршруток у селі Шабо на Одещині – 23. До Білгород-Дністровської лікарні доправили більшу частину постраждалих. Нині їх тут семеро, серед них і 10-річна дитина. Ще трьох постраждалих доправили в районну лікарню. Інші - лікуються амбулаторно.

Медики кажуть, здебільшого в людей пошкодження голови та обличчя.

"Процес лікування буде тривалий, особливо відкриті переломи кісток носа. Якби це було стоячи, то це був би політ через весь салон автобуса і з більш важкими тілесними пошкодженнями, а так групувались, спрацьовував інстинкт самозбереження", - каже лікар-травматолог Білгород-Дністровської міської лікарні Віталій Жнякін, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео з місця ДТП із "новою Зайцевою"

Автобус, що їхав від Затоки до Білгороду- Дністровського, від'їжджав від зупинки. Другий, що прямував з Одеси, їхав слідом і не загальмував, врізався у перший бус. Свідки кажуть, удар був такої сили, що з хатів повибігали усі мешканці вулиці.

В лікарні перебуває і водій, що спровокував аварію, в нього травма ноги. Його привезли, аби забрати кров і з'ясувати чи не був він за кермом на підпитку. Спілкуватися з журналістами він відмовився.

Аварія сталася 16 вересня близько 9.30. За попередніми даними, водій одного з автобусів не дотримався безпечного інтервалу руху та скоїв зіткнення з іншою маршруткою.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення автобусів на Одещині: розповіли про стан потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі