середа, 28 жовтня 2020 10:51

Жінка знущалась над цуценям і звісила його з вікна головою вниз

Жінка знущалась над цуценям і звісила його з вікна головою вниз
Жінка тримаючи за задні лапи цуценя, звісила його у вікно багатоповерхівки головою вниз Фото: facebook.com/vika.voronkova.12

У Житомирі жінка, тримаючи за задні лапи цуценя, звісила його у вікно багатоповерхівки головою вниз. Потім кілька разів власниця тварини потрусила нею.

Відео зі знущаннями з'явилося в мережі 27 жовтня. У коментарях до публікації люди пишуть, що тварина вже чимало пережила, бо жінка й раніше знущалася із песика. Нібито вона зловживає алкоголем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік замовив вбивство власної вівчарки

На відео відреагували волонтери. Вони приїхали на місце події, дізналися номер квартири і викликали поліцію. Двері відчинив чоловік, який назвався власником помешкання, пише Житомир.info. Спершу він спростовував усі звинувачення, але за кілька хвилин зізнався, що таким чином вони хотіли налякати тварину.

Згодом до помешкання зайшли поліцейські і виявили там жінку, яка тримала на руках цуценя. Вона стверджувала, що собака буцімто сама вилізла у вікно.

Песика вже забрали волонтери, які повезли його на огляд до ветеринарної клініки, результати мають передати в поліцію.

На вул. Симиренка у Святошинському районі Києва Іван Маланін викинув собаку породи чихуахуа з 9-го поверху. Це сталося, коли тварина намагалася захистити матір агресивного чоловіка від його нападу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка знущалась над цуценям і звісила його з вікна головою вниз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі