пʼятниця, 14 червня 2019 10:11

Жінка загубила 3-місячну доньку

Жінка загубила 3-місячну доньку
У Кропивницькому 33-річна жінка загубила 3-місячну доньку. Фото - te.20minut.ua

У Кропивницькому 33-річна жінка загубила 3-місячну доньку.

Вона пішла вранці гуляти з дитиною. Повернувшись додому ввечері п'яна, не змогла пояснити, де знаходиться немовля, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна мати загубила дитину

"До поліції звернулась жінка, яка повідомила, що зникла її 3-місячна онука. Було встановлено коло знайомих і друзів родини. Поліцейські перевірили всі адреси та місця, де могла перебувати дитина. У результаті вдалося встановити місцезнаходження зниклої дівчинки. Щодо неї злочинів скоєно не було. Однак для проведення медичного обстеження немовля помістили до дитячої обласної лікарні" - розповів т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.

Дитину знайшли у материної подруги. Щодо матері складено адміністративний протокол і проведено профілактичну бесіду.

На Одещині розшукали матір 5-річного хлопчика, який серед ночі блукав вулицями села Ясенове-2 Любашівського району. З'ясувалося, 26-річна жінка зачинила сина вдома, а сама поїхала за 15 км до сусіднього села до подруги. Малюк через вікно виліз на вулицю та пішов гуляти селом.

Зараз ви читаєте новину «Жінка загубила 3-місячну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі