понеділок, 22 січня 2018 14:56

Жінка пропала безвісти на заробітках у Польщі

Жінка пропала безвісти на заробітках у Польщі
43-річна Олена Татаріна з Тернопільщини зникла безвісті на заробітках у Польщі. Фото - "НОВА"

У грудні минулого року в Польщі на заробітках зникла 43-річна Олена Татаріна з села Білокриниця, що у Кременецькому районі Тернопільської області. Вона вийшла з квартири у Варшаві за адресою Грошовська, 234/240 і не повернулася. Заробітчанка не взяла з собою ні документів, ні телефону.

Останнім, хто спілкувався зі зниклою, був її чоловік. Він проживав разом із нею за вказаною адресою, пише "НОВА".

Близько 15 років Олена їздила до Польщі на заробітки. Останнім часом прибирала помешкання, мала річне запрошення від консульства. Компанія з працевлаштування оформила їй забезпечення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Витищенко зник дорогою в університет

Перед Різдвяними святами на сполох забили дві сестри зниклої — Наталя та Людмила. Говорять, що сестра хотіла приїхати на свята додому, але не приїхала. Не виходить на контакт. Польська поліція навіть не хотіла прийняти у них заяву на пошук. Людмила у Польщі намагається власними силами вийти на слід сестри. Наталя ж поширює інформацію про зникнення через соціальні мережі, але все безрезультатно.

"Олена попри будь-які труднощі дала б про себе знати. Вона не могла і дня прожити, щоб не поцікавитись своїми трьома дітьми та двома онуками", - говорять сестри про Олену.

Людмила цікавилася у кількох господарів, де працювала Олена, чи не бачили її, але інформації не отримала. Сестри стверджують, що зникла не мала у Польщі подруг, до яких могла б поїхати і залишитись жити. Чоловік Олени приїжджав на Різдво додому, але він також нічого не знає.

Усіх, хто володіє інформацією про місце знаходження Олени, рідні просять повідомити за телефонами 0(96) 351 80 80 та 48788152437.

Понад півроку шукають 72-річного Василя Винярського з села Підзамочок Бучацького району на Тернопільщині. Вранці 2 серпня чоловік пішов з дому. Побув до вечора у друзів і пішов. Більше його ніхто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «Жінка пропала безвісти на заробітках у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі