четвер, 25 квітня 2019 16:14

Жінка підпалила квартиру, щоб вкоротити собі віку

Жінка підпалила квартиру, щоб вкоротити собі віку
У Білій Церкві на Київщині жінка підпалила власну квартиру, аби вчинити самогубство. Фото - ТСН

У Білій Церкві на Київщині жінка підпалила власну квартиру, аби вчинити самогубство. Від суїциду її врятували патрульні.

Подія трапилася ввечері 24 квітня в будинку на вулиці Раскової, повідомили в патрульній поліції.

"Зателефонували мешканці будинку та повідомили, що їхня сусідка влаштувала у квартирі пожежу. Коли патрульні прибули на місце, у коридорі стояли стовпи диму. Інспектори, закривши рушниками обличчя, зайшли до кімнаті. Жінка лежала на тліючому дивані. Виявилося, що вона склала речі на диван, підпалила їх, а сама лягла поруч, накрившись ковдрою", — говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік серед вулиці порізав собі вени

Поліцейські набрали води у сусідів і самостійно загасили пожежу, після чого винесли господарку квартири на свіже повітря. При цьому жінка чинила опір, кричала: "Я не хочу жити!".

Інспектори передали жінку медикам.

У Хмельницькому на Старокостянтинівському шосе 24-річний чоловік хотів звести рахунки із життям, стрибнувши з технічного балкону будинку на 8 поверсі. Під час тривалої розмови поліцейським вдалося відмовити чоловіка від такого вчинку.

Зараз ви читаєте новину «Жінка підпалила квартиру, щоб вкоротити собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі