вівторок, 06 березня 2018 11:53

Жінка перерізала собі горло на заводі

Жінка перерізала собі горло на заводі
Про стан жінки та причини такого вчинку не повідомляють. Фото:vezha.vn.ua

На заводі Fujikura у селі Підрясне Яворівського району Львівської області молода жінка перерізала собі горло.

На місці трагедії працювала поліція та швидка медична допомога, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік перерізав собі горло, бо втратив роботу

Працівниця заводу вчинила спробу самогубства. Її госпіталізували у психлікарню. Інцидент трапився ще у понеділок, 5 березня, приблизно о 09:40. 31-річна жінка поранила себе у ділянку шиї. Жінка нанесла собі поверхневу рану, яка, за даними медиків, не несе загрози її життю.

Жінка травмувала себе канцелярським ножем. Попередньо, причиною спроби суїциду стало відсторонення її від роботи, у зв'язку з перебуванням у нетверезому стані. Медики діагностували у жінки "різану рану ділянки шиї, алкогольне сп'яніння".

За цим фактом відкрили кримінальне провадження про доведення до самогубства. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Проводять досудове розслідування.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві в Одесі 29-річної Ганни Е., якій відтяли голову.Підозрюваний перерізав жінці горло, потім обезголовив, голову виніс із квартири. Він вказав місце, де її закопав. Також він забрав із помешкання вбитої гроші та цінні речі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка перерізала собі горло на заводі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі