пʼятниця, 28 лютого 2020 21:07

Жінка хотіла вбити себе після сварки з чоловіком

Жінка хотіла вбити себе після сварки з чоловіком
У Вінниці врятували жінку. Фото: поліція

У Вінниці п'яна жінка намагалася покінчити з життям після сварки з чоловіком.

На 102 зателефонував вінничанин і повідомив, що посварився з дружиною. Та втекла з дому, щоб покінчити з життям. Побігти вслід за нею чоловік не зміг, бо вдома у них була маленька дитина, повідомляє Патрульна поліція Вінницької обл.

"Не знаючи, куди саме могла втекти жінка, інспектори почали прочісувати прилеглу територію. Зважаючи на те, що подружжя проживає на проспекті Юності, охоронці порядку в першу чергу вирішили перевірити парк Дружби народів", – говориться в повідомленні.

На мосту на Вишенському озері поліцейські побачили жінку, яка перелізла через огорожу. Глибина в озері в цьому місці не велика, однак жінка все одно могла собі нашкодити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського заробітчанина втопили у колодязі

"Шляхом ривка інспектори перетягнули жінку на місток у безпечне місце та почали заспокоювати. Після цього викликали на місце події швидку допомогу та слідчо-оперативну групу", – повідомили патрульні.

У селі Кам'янці-Липник Жовківського району на Львівщині 42-річний чоловік вкоротив собі віку. Тіло в зашморгу знайшли за автобусною зупинкою при дорозі міжнародного значення "Тернопіль-Львів-Рава-Руська". Чоловік - мешканець Городоцького району. Повертався із заробітків у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка хотіла вбити себе після сварки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі