понеділок, 09 листопада 2020 08:52

Жінка без маски з боєм намагалася потрапити до трамваю: інцидент потрапив на відео (18+)

Жінка без маски з боєм намагалася потрапити до трамваю: інцидент потрапив на відео (18+)
У Києві в трамваї 2 жінки влаштували бійку через відсутність в однієї з них захисної маски. У конфлікт втрутилися чоловіки. Фото: скріншо із відео

У Києві 2 жінки влаштували бійку через відсутність в однієї з них захисної маски.

Інцидент трапився в трамваї в неділю, 8 листопада. Відповідне відео опублікували очевидці на сторінці "KIEVMAP" у Telegram.

На записі видно, як одна пасажирка накинулася на іншу, б'є і тягає її за волосся. У конфлікт втрутилися кілька чоловіків, які ледве розняли жінок. Водночас незрозуміло, хто спочатку спровокував бійку, оскільки маска на обличчі відсутня в обох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в метро: "безмасочник" через зауваження познущався з поліцейського

Думки користувачів у коментарях під відео розділилися. Більшість негативно поставилися до бійки жінок у громадському транспорті. Однак знайшлися і ті, хто підтримав конфлікт.

"І я теж готовий випхати пасажира без маски з транспорту. Цим я збережу здоров'я багатьох людей", – написав Валерій Вікторович.

"Люди сходять з розуму", "Люди без масок кричать на людину без маски", "Хто скільки людей без масок нарахував?", - пишуть у коментарях інші.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

У Києві в трамваї стався інцидент. Чоловік відмовився вдягати захисну маску і влаштував скандал. В результаті рух трамваїв було призупинено на певний час.

Зараз ви читаєте новину «Жінка без маски з боєм намагалася потрапити до трамваю: інцидент потрапив на відео (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі