вівторок, 16 червня 2020 15:13

Зґвалтування в Кагарлику: у справі відкрилися нові обставини

Зґвалтування в Кагарлику: у справі відкрилися нові обставини
Усіх поліцейських Кагарлицького відділу, які були в ніч здійснення злочину на робочих місцях, звільнили. Фото: kv.npu.gov.ua

Офіс генпрокурора відкрив нові справи проти працівників районного відділу поліції в Кагарлику на Київщині, підозрюваних у зґвалтуванні жінки і тортурах стосовно неї.

Там уточнюють, що застосування насильства поліцією в Кагарлику було системною практикою. А начальник спецдепартаменту Офісу з нагляду за розслідуванням фактів катувань у правоохоронних органах Юрій Бєлоусов заявив, що нові кримінальні провадження стосуються випадків насильства в поліцейській дільниці, які відбувалися до резонансного злочину. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трималися осторонь: колега розповів про поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні

"Я не можу повідомити деталі цих проваджень. Але можу сказати, що це була просто системна практика - застосування насильства. І конкретно з боку цих двох працівників, і в цілому в райвідділі", - каже Бєлоусов.

У Кагарлику Київської області після розголосу випадку з тортурами і зґвалтуванням у поліцейському відділенні на поліцейських поскаржилися ще 3 жертви. До правоохоронних органів звернулися ще 3 жителів Кагарлика, яких допитували підозрювані Сергій Сулима і Микола Кузів. Про це заявив в. о. директора Держбюро розслідувань Олександр Соколов.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: у справі відкрилися нові обставини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі