четвер, 06 серпня 2020 08:05

Зґвалтування 6-річного хлопчика: поліція встановила всіх підозрюваних

Зґвалтування 6-річного хлопчика: поліція встановила всіх підозрюваних
У Сумах 7 підлітків місяцями знущалися із 6-річного хлопчика. Його систематично принижували та навіть ґвалтували, і все це знімали на відео. Фото: ТСН

Поліція встановила всіх учасників знущання з 6-річного хлопчика із Сум. Правоохоронці уперше за майже 2 тижні розповіли про хід розслідування. Йдеться про багатомісячне знущання старшокласників над дитиною на території школи. Хлопчика систематично принижували та навіть ґвалтували, і все це знімали на відео.

Вже відомо, що кривдників 7. Найстаршому - 14-річному - загрожує кримінальна відповідальність. Решті, зважаючи на вік, заходи виховного характеру, йдеться в ТСН.

Жителі міста, вражені жорстокістю злочину, двічі виходили на мітинги. І кажуть, лише після цього поліція таки відкрила провадження. Але там звинувачення у бездіяльності заперечують. Кажуть, справу відкрили не під тиском громадськості, а лише коли зібрали необхідні докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівником 12-річного хлопчика виявився 18-річний

Чутки про те, що дядько одного з підлітків працює в поліції, не підтвердили, але й не спростувати.

"Зараз говориться про якогось батька, відношення до правоохоронних органів, тоді дядька, і все інше. Я зі свого боку запевняю – я родовід кожного підлітка, який можливо є фігурантом у цьому кримінальному провадженні, не знаю. Зі свого боку запевняю, що жодних обмежень стосовно родичів. Ми до всіх підходимо об'єктивно", - повідомив т.в.о. керівника слідчого відділу ГУ НП Сумщини Сергій Скребець.

31 липня в одному з мікрорайонів Сум зібралися обурені люди. Причиною цьому, за їх словами, стало те, що компанія місцевих підлітків знущається над пенсіонерами, вчиняє крадіжки і зґвалтувала 6-річного хлопчика. Цю інформацію встановлюють поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування 6-річного хлопчика: поліція встановила всіх підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі