субота, 01 серпня 2020 15:55

Підлітки зґвалтували 6-річного хлопчика. Що кажуть в поліції

Підлітки зґвалтували 6-річного хлопчика. Що кажуть в поліції
В одному з мікрорайонів Сум зібралися обурені люди. Скаржаться, що компанія місцевих підлітків знущається над пенсіонерами, вчиняє крадіжки і начебто зґвалтувала малолітню дитину. Фото: 0452.ua

У Сумах люди скаржаться на компанію підлітків, котрі начебто вчиняють хуліганські дії стосовно літніх місцевих мешканців.

А також, за словами мешканців, ці ж підлітки зґвалтували 6-річного хлопчика. Цю інформацію встановлюють поліцейські, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"31 липня в одному з мікрорайонів Сум зібралися обурені люди. Причиною цьому, за їх словами, стало те, що компанія місцевих підлітків знущається над пенсіонерами, вчиняє крадіжки і начебто зґвалтувала малолітню дитину. Після проведених перемовин з активом зібрання та опитування інших учасників акції, слідчі поліції по заявам сумчан відкрили кримінальне провадження", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівником 12-річного хлопчика виявився 18-річний

Поліцейські встановили 3-х підлітків віком 13-14 років, і на батьків двох з них вже складені адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків. З'ясовуються особи ще 2-х неповнолітніх, на яких скаржаться місцеві жителі. Також встановлюються інші можливі епізоди злочинів та потерпілі від них особи.

31 липня у місцевих ЗМІ з'явилася інформація, що група підлітків зґвалтувала 6-річного хлопчика. Люди розповіли, що кривдників було семеро - їм від 12 до 14 років. Також повідомляють, що дана група підлітків знущається над пенсіонерами та займається крадіжками.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки зґвалтували 6-річного хлопчика. Що кажуть в поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі