неділя, 21 липня 2019 13:21

Згорів вщент: підпалили готельний комплекс депутата

  На Закарпатті згорів готельний комплекс депутата. Фото: Мукачево.net
На Закарпатті згорів готельний комплекс депутата. Фото: Мукачево.net

На Закарпатті у селі Нижні Ворота згоріли готель і автомийка.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку 21 липня о 2:15. На місці події працювали 20 рятувальників із 6-ма одиницями техніки. Про це повідомляє Мукачево.net.

За даними видання, готельний комплекс належав депутату районної ради від партії "Відродження" Василю Берковичу. Врятувати споруди не вдалося, вогонь повністю знищив їх.

"На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце (2:17) вогнем було охоплено 300 кв. м споруди. Поширенню полум'я також сприяло те, що будівля частково побудована з дерева", - зазначили в ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побили кандидата в народні депутати

Попередня причина пожежі - підпал. Наразі визначається правова кваліфікація події, експерти проводять огляд на місці події.

 

У Рівному підпалили авто, обклеєне агітацією нардепа, кандидата до Ради 9-го скликання від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у 152-му округу. ДСНС не зазначила імені нардепа, утім, у 152-му окрузі від "Свободи" балотується лише один кандидат — Олег Осуховський.

Зараз ви читаєте новину «Згорів вщент: підпалили готельний комплекс депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі