неділя, 28 січня 2018 15:09

Згорілі авто, рекламні щити та світлофор - результати масштабної пожежі на дорозі
5

В мережі показали наслідки аварії, яка трапилась сьогодні на перехресті вул. Академіка Заболотного та Івана Сірка в Києві.

Неподалік від станції метро "Теремки" зіткнулось та згоріло 4 автомобілі і постраждали кілька людей, повідомили в поліції.

Ймовірно, аварія сталася через недотримання техніки безпеки перевезення вантажів.

Аварія в Києві, в якій згоріло 4 авто
Фото: Depo.ua
Аварія в Києві, в якій згоріло 4 авто
Аварія в Києві, в якій згоріло 4 авто
Аварія в Києві, в якій згоріло 4 авто
Аварія в Києві, в якій згоріло 4 авто

За словами очевидців, з фури, яка зупинилася на світлофорі (за іншими даними - врізалася в металеву опору - Gazeta.ua), вилетіла металева труба і розтрощила сусідні машини. Металева конструкція також знесла кабіну вантажівки, яка загорілася. З неї встигли витягти водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець на вантажівці розтрощив у Польщі будинок з дітьми

Зазнали пошкоджень три автомобілі, які стояли в крайній лівій смузі на розворот. Повністю згоріли мікроавтобус Mercedes Vito та Daewoo Lanos, а легковик Mercedes - частково.

28 січня, в Києві на вулиці Зоболотного в результаті ДТП загорілася вантажівка і кілька автомобілів. На місці працюють близько десяти бригад швидкої допомоги і пожежники. Поліція оточила місце події. У районі ДТП утворилася величезна пробка.

Зараз ви читаєте новину «Згорілі авто, рекламні щити та світлофор - результати масштабної пожежі на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі