понеділок, 19 березня 2012 14:05

Жертва ще одного миколаївського нелюда досі не отямилась

Жертва ще одного миколаївського нелюда досі не отямилась

Стан 18-річної Олександри Попової, яку жорстоко побили вночі з 9 на 10 березня, залишається важким - дівчина в комі. Лікарі поки не беруться робити якісь прогнози, кажуть, що ще рано.

Єдине, що вдалося з'ясувати, так це те, що з сьогоднішнього дня кома пацієнтки кваліфікується фахівцями як "кома II ступеня", в той же час до цього у неї діагностувалася "кома III ступеня", яка є більш важкою.

Тітка Саші, Ірина Цвєтухіна, каже, що лікарі їх теж не обнадіюють, пише сайт "Новості "N".

"Погано. З коми вона не виходить, - каже Ірина Миколаївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертва ще одного миколаївського нелюда не може вийти з коми після побиття

У той же час і вона, і мама Саші, попросила подякувати всім тим людям, які відгукнулися на їх біду і допомагають: "Люди дзвонять, приходять, допомагають. Спасибі їм величезне".

За словами Ірини Миколаївни, самі б вони не впоралися: перебування Саші у лікарні обходиться від 2 до 4 тисяч щодня.

Нагадаємо, 18-річну Олександру Попову жорстоко побили в ніч з 9 на 10 березня в сквері Чорнобильців, по пр. Миру. У важкому стані дівчина була доставлена в лікарню швидкої медичної допомоги Миколаєва. Лікарі діагностували важку травму головного мозку, переломи ребер, грудини та інші травми. З моменту надходження в лікарню стан Саші залишається важким, весь цей час вона перебуває в комі.

Зараз ви читаєте новину «Жертва ще одного миколаївського нелюда досі не отямилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі