субота, 19 листопада 2022 00:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський під час спілкування зі студентською спільнотою Ірландії підколов Путіна: відео

Зеленський під час спілкування зі студентською спільнотою Ірландії підколов Путіна: відео
Президент України Володимир Зеленський розповів, як справляється з психологічним тиском під час війни, і порадив думати про це російському диктатору Володимирові Путіну. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський розповів, як справляється з психологічним тиском під час війни, і порадив думати про це російському диктатору Володимирові Путіну.

Зокрема, український лідер сказав, що за сотні років українцям довелося пережити багато викликів і зараз триває боротьба за незалежність. Про це Зеленський заявив під час спілкування зі студентською спільнотою Ірландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав, чому країни Африканського континенту почали підтримувати Україну

"Для мене це не тиск. Я спокійна людина. Достатньо. Ну, не щодня, моє оточення і команда знають. Бувають різні моменти, скажу вам відверто. Але українці стільки пережили за сотні років, тому нехай думає Російська Федерація та їхній лідер, як йому впоратися з психологічним тиском і просто з тиском, бо вже роки не ті", – сказав президент.

Росія стала найбільшою в світі державою-терористом. Для цього країна-агресор мобілізувала всі зусилля.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав у зверненні до університетської спільноти Ірландії 18 листопада, повідомляє пресслужба президента.

Український президент нагадав, що в Індонезії відбувся саміт країн із найбільшими економіками. Його учасники погодили спільну декларацію із 52 пунктів. Доволі змістовних – у них відображено багато наявних глобальних проблем.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський під час спілкування зі студентською спільнотою Ірландії підколов Путіна: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі