пʼятниця, 21 серпня 2020 14:58

Затриманий за домашнє насилля чоловік зізнався у вбивствах двох друзів

Затриманий за домашнє насилля чоловік зізнався у вбивствах двох друзів
У Черкасах затримали сімейного тирана, який зізнався ще у вбивствах двох друзів. Фото: скріншот із відео

У Черкасах поліцейські, які приїхали на сімейну сварку, викрили чоловіка, який зізнався у вбивствах двох людей.

Це сталося на вул. Самійла Кішки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Надійшло повідомлення, що 58-річний чоловік вчиняє насилля над 82-річною матір'ю. Після того, як влаштував домашній терор над старими батьками, зачинився у своїй кімнаті та нікого не впускав. Родичі сказали, що доступ до кімнати є через балкон. Коли поліцейські заглянули крізь вікно, чоловіка в помешканні не було. А з середини доносився трупний запах. Тоді й виявили на підлозі тіло людини, замотане в ганчірку та прикріплене мотузками до візка", - сказано в повідомленні.

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. За висновком експерта, смерть настала внаслідок колото-різаної рани на спині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловікові серед вулиці встромили в горло ножа

Поліцейські оголосили підозрюваного в розшук. З'ясували, що він утік на велосипеді у компанії ще одного чоловіка. Це зафіксувала камера спостереження на магазині.

"Коли працівники карного розшуку отримали відео, вони вже знали, у чому вдягнений вбивця, як виглядає і на чому втік. Під час обшуку в кімнаті, де сталося вбивство, слідчі знайшли мобільні телефони й документи, що належали ще одному вбитому раніше черкащанину", - кажуть у поліції.

За кілька годин злочинця розшукали в селі Червона Слобода. Він намагався тікати від працівників поліції лісосмугою, але його затримали. У скоєному зізнався, а також розповів про 2-ге вбивство.

"7 серпня він прийшов до товариша з метою нажитися на його майні. Зайшовши до квартири, ударив господаря кулаком в обличчя, а потім завдав ножем смертельного удару в шию. Після чого забрав мобільні телефони, документи та втік з місця злочину", - розповіли поліцейські.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років за ґратами або довічне позбавлення волі.

У Фастові на Київщині нетверезий чоловік влаштував різанину. У результаті 2 чоловіків та жінка померли на місці. Це подружжя квартирантів і сестра нападника. Його матір із пораненнями забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий за домашнє насилля чоловік зізнався у вбивствах двох друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі