вівторок, 03 листопада 2020 09:39

Затримали в'язня, який утік під час етапу

Уночі 3 листопада одеські поліцейські знайшли та затримали засудженого Олега Кочеткова, який утік з автозака під час етапування до залізничного вокзалу.

Де саме переховувався втікач та за яких обставин був затриманий, правоохоронці не повідомляють.

Автор: facebook.com/ngu.south
  Одеські поліцейські   знайшли та затримали засудженого Олега Кочеткова, який   втік з автозаку під час етапування
Одеські поліцейські знайшли та затримали засудженого Олега Кочеткова, який втік з автозаку під час етапування

"Утікач затриманий, спеціальну поліцейську операцію "Сирена" знято", - повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишалося сидіти два місяці: в'язень утік із колонії й отримав ще 4 роки терміну

Чоловік був засуджений за крадіжку та мав провести за ґратами 4 роки, з яких 1 уже відбув. Його доставлено до Приморського ВП для проведення подальших процесуальних дій, зазначили у пресслужбі Південного оперативного об'єднання Нацгвардії.

Відомо також, що конвоїри, які здійснювали доставку засудженого, на час перевірки тимчасово відсторонені від служби і проходять перевірку на поліграфі.

За фактом втечі розпочали кримінальне провадження – стаття передбачає позбавлення волі до 8 років.

38-річного Олега Кочеткова 1 листопада конвоювали з СІЗО на залізничний вокзал. О 21:13 він утік зі службового автомобіля в провулку Семафорний, пошкодивши замок кришки аварійного люка. Раніше він уже був засуджений до чотирьох років ув'язнення за крадіжку з магазину з незаконним проникненням. Раніше також він був судимий за шахрайство.

Зараз ви читаєте новину «Затримали в'язня, який утік під час етапу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі