неділя, 10 липня 2016 17:48

Затримали водія, який збив двох дівчат

Затримали водія, який збив двох дівчат

9 липня близько півночі у Малині на Житомирщині водій автомобіля Hyundai здійснив наїзд на двох 18-річних дівчат, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП одна із пішоходів померла в машині швидкої допомоги. Інша була доставлена до реанімації, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"За кермом автомобіля Hyundai перебував 33-річний чоловік, житель міста Малина, який з місця події втік. Під час встановлення всіх обставин поліцейські знайшли чоловіка та доставили до відділення поліції. Його затримано і оголошено про підозру у вчиненні злочину. Під час першочергового опитування він вказував, що за кермом транспортного засобу у момент ДТП перебувала його дружина", - йдеться у повідомленні.

Затриманий до листопада 2015 року працював у міліції. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автобуса на повному ходу злетіли колеса

Нагадаємо, сьогодні в Харкові сталося ДТП: Зіткнулися "Тойота Пріус" поліцейських, "Москвич" та "Саманд". Загинули 18-річні чоловік та жінка, які були в "Москвичі".

Зараз ви читаєте новину «Затримали водія, який збив двох дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі