пʼятниця, 11 серпня 2017 10:08

Затримали стрільця, який убив чоловіка та поранив дитину на пляжі

Затримали стрільця, який убив чоловіка та поранив дитину на пляжі
Між відпочивальниками на пляжі виник конфлікт, який закінчився стріляниною. В результаті один чоловік загинув, ще один та 7-річна дитина отримали поранення. Фото — Цензор.Нет

Правоохоронці затримали чоловіка, який вчора вчинив стрілянину на пляжі в Полтаві. Про це розповів в. о. керівника відділу комунікації Нацполіції в Полтавській області Роман Грішин.

За попередньою інформацією, між відпочивальниками на пляжі виник конфлікт. У результаті переріс у бійку між двома компаніями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час чоловічих розборок сталася стрілянина в центрі міста

"Під час сутички 22-річний житель Полтави відкрив стрільбу з гладкоствольної рушниці. Поранив двох чоловіків та дитину 2010 року народження. Один з чоловіків помер на місці. Особа, яка вчинила стрілянину, затримана та дає свідчення поліції", - наголосив Грішин.

Вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства.

У Полтаві на березі Ворскли між чоловіками виник збройний конфлікт. Роман Марченко орендував ділянку на пляжі "Дублянщина". До нього підійшов чоловік з іншої частини пляжу, між ними зав'язалася сварка, яка переросла в бійку. Після чоловік пішов і повернувся з озброєною підмогою. Власник магазину Роман Марченко вистрілив з карабіна "Сайга" в груди чоловікові, який після поранення помер.

Зараз ви читаєте новину «Затримали стрільця, який убив чоловіка та поранив дитину на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі